56 16 95 25    40 10 95 25 | 31 16 76 25   info@dtl-pulverlakering.dk

Sandblæsning

Kontakt os i dag

AFRENSNING MED SANDBLÆSNING

Hos DTL Pulverlakering tilbyder vi afrensning med sandblæsningsmetoden. Sandblæsning er en effektiv metode til at afrense ståloverflader med henblik på at fjerne rust, glødeskaller og gammel maling.

 

En afrensning er afgørende for at skabe et jævnt og holdbart resultat uanset hvilken type overfladebehandling, der ønskes.

SANDBLÆSNINGSPROCESSEN

Sandblæsning er en effektiv process, der fjerner det mest genstridige rust og glødeskaller. Rensningen udføres ofte i et kammer eller en anden form for lukket rum.

 

DTL Pulverlakering tilbyder dog også manuel sandblæsning i eget hus, alt efter hvilket emne det drejer sig om.

 

Sandblæsning, også kaldet fristråleblæsning, er en metode hvor man med stor kraft og højt tryk blæser sandkorn, stålkorn eller lign. blæsemidler mod overfalden på emnet, der skal renses. Det høje tryk gør at rustdannelser og gammel maling løsner sig fra emner.

 

Blæsemidlet kan variere alt efter hvilken type emne det drejer sig om, samt hvor meget rustdannelse, glødeskaller og lign., der er på emnet. Størrelsen på de udvalgte korn har effekt på ruheden og renseeffekten.

BEHANDLINGSGRADER

Til venstre ses forskellige grader som rensning af emner kan opdeles i. På de fleste produkter til overfladebehandling af stål, er der specificeret hvilken tilstand stålet bør være i for at opnå et tilfredsstillende resultat.

 

I anvisningen herunder ses hvordan vi kategoriserer rustdannelser, samt hvilken behandling de bør få og hvor beskidt stålet egentlig er. Når der er rustdannelser og glødeskaller er det en god indikator på at stålet bør renses.

 

I vores nye anlæg tager vi meget store emner, op til  13000*3000*3000 mm. Derudover udfører vi også sandblæsning på komplekse elementer.

Leveret af