Sandblæsning

Kontakt os i dag

AFRENSNING MED SANDBLÆSNING

Behandlingsgrader ved sandblæsning

Hvad er sandblæsning?

Sandblæsning er en metode, man ofte anvender inden for industrien og byggebranchen til rensning af blandt andet stål og jern. Ved rensning af stål anvendes sandblæsning for at rense metallet for rust, glødeskaller og andre partikler fra tidligere behandlinger. Dertil giver en sandblæsning et godt fundament for fremtidige overfladebehandlinger.

Inden for sandblæsning af metal taler man om korrossionsklasser, der bestemmer metallets rensningsgrad. Det vil sige, at vi, inden sandblæsningen udføres, vurderer, hvilken rensningsgrad, den skal foretages med. Om det drejer sig om SA1, SA2, SA2½ eller SA3 vil da have betydning for det endelige resultat.

Hvad kan sandblæses?

Hos DTL Pulverlakering tilbyder vi sandblæsning af materialer såsom stål og jern, og vi har mulighed for at sandblæse meget store stålemner. Nogle kender måske også sandblæsning som en metode, der anvendes til facaderenovering, da beton nemlig også kan sandblæses. Hos DTL foregår sandblæsningen i en kabine, hvorfor vi ikke tilbyder sandblæsning af facader og lignende. I stedet fokuserer vi vores ekspertise på opgaver med sandblæsning af små og store stålemner til industri og byggebranchen.