56 16 95 25    40 10 95 25 | 31 16 76 25   info@dtl-pulverlakering.dk

Slyngrensning

Kontakt os i dag

SLYNGRENSNING EFFEKTIVT OG SKÅNSOMT

Hos DTL Pulverlakering kan vi tilbyde slyngrensning i et af Danmarks største anlæg, hvor enkelt emner eller serier kan behandles.
Slyngrensning er en yderst effektiv metode til at rense emner inden lakering foretages.

 

Slyngrensning fjerner rustdannelser og løstsiddende glødeskaller på en effektiv og skånsom måde. Rensning af emner inden lakering er afgørende for levetiden og holdbarheden uanset om det er pulverlakering eller den traditionelle vådlakering.

 

Vi har flere års erfaring indenfor området og tilbyder fleksible løsninger i forhold til rensning af emner.

SLYNGRENSNING HVORDAN?

Hos DTL Pulverlakering foregår processen i et lukket kammer, for at skærpe sikkerheden samt kvaliteten af behandlingen.

 

Emnerne hænges op på et fixtur, som drejer rundt inde i kammeret, samtidig med at ganske små stålkugler slynges mod emnerne, med høj hastighed og stor rekyl. Denne metode gør det muligt at opnå et godt resultater på komplekse emner og konstruktioner.

 

Emnerne er herefter renggjorte og klar til behandling i form af enten vådlakering eller pulverlakering. Den efterfølgende overfladebehandling opnår det bedste resultat, hvis det udføres inden for fire timer. Derfor tilbyder DTL Pulverlakeringer naturligvis at udføre begge dele inden for tidsrammen, og i korrisionsklasse C5.

FORMER OG STØRRELSER PÅ EMNER VED SLYNGRENSNING

Hos DTL Pulverlakering er vi fleksible i forhold til former og størrelser på de emner vi udfører slyngrensning på. Da behandlingen foregår i et lukket kammer kan der dog være begrænsninger i forhold til de maksimale dimensioner.

 

EMNE DIMENSIONER OP TIL:

Højde: 3700 mm
Bredde: 2000 mm
Vægt: 1 ton

Leveret af