Slyngrensning

Kontakt os i dag

SLYNGRENSNING EFFEKTIVT OG SKÅNSOMT

Hos DTL Pulverlakering kan vi tilbyde slyngrensning med et af Danmarks største anlæg, hvor enkelte emner eller serier kan behandles med høj grad af kvalitet og finish til grad SA 3,5.

For at sikre en optimal vedhæftning samt finish af pulverlakken, er det vigtigt at rust og løstsiddende glødeskaller fra eksempelvis laserskæring er fjernet inden lakering.

 

Slyngrensningen for går automatisk, skånsomt og effektivt i et lukket kammer.

Emnerne hænges op på et fixtur, som drejer rundt inde i kammeret, samtidig med at ganske små stålkugler slynges mod emnerne med høj hastighed og stor rekyl. Det er meget meget effektivt selv på komplicerede konstruktioner.
Emnerne er herefter i den mest perfekte tilstand for pulverlakering, som bør udføres inden for 4 timer. DTL Pulverlakering udfører dette inden for eget hus, til deres sikkerhed og logostik.

 

  • Med slyngrensning kan vi komme op i korrisions klasse C5.
  • Emne dimensioner op til højde 3700 dia. 2000 mm vægt  1 ton.

Hvad er slyngrensning?

Slyngrensning er en afrensningsmetode, hvor små stålkugler slynges mod emnet med høj hastighed. Metoden kan på nogle punkter sammenlignes med sandblæsning. Ved en slyngrensning genbruger man dog stålkuglerne, og da det foregår i et lukket system, vil der ikke være noget støv forbundet med arbejdet.

Slyngrensningen bruges som metode til afrensning af jern og stål, det efterlader en fuldstændig perfekt overflade til videre forarbejdning med pulverlakering.

Slyngrensningsmetoden er særdeles egnet til komplekse emner jern og stålemner. Efter en slyngrensning er det pågældende emne på grund af den ru overflade desuden i perfekt stand til andre overfladebehandlinger, herunder pulverlakering.

 

Hvad kan få en slyngrensningsbehandling?

Hos DTL udfører vi slyngrensning på store og små stål- og metalemner, og vi leverer særligt til kunder inden for industri og byggebranchen. Slyngrensningen foregår i eget anlæg / kabine på egen fabrik.

Vi har stor erfaring med mange forskellige slyngrensningsopgaver og tager os derfor også gerne af din.